Over Mij

Patty Manders

Mijn naam is Patty Manders, 47 jaar en moeder van 4 dochters. Ik ben erg leergierig, en heb een goede dosis humor.

Na moeilijke perioden in mijn leven kan ik zeker nu zeggen dat ik heel veel gehad heb aan coaching. Herstel is een heel persoonlijk proces en is vaak ook niet te voorspellen.

Herstel is een woord dat zoveel omvat dat het daarom ook best verwarrend kan zijn. Want wat is herstel nu eigenlijk en hoe doe je dat dan? Hoe geef je iets een plekje of hoe kun je iets loslaten? Dit is voor iedereen anders en daarom is het ook zo persoonlijk. Samen kijken we naar wat er voor jou werkt!

“Ik wist niet meer waar ik het zoeken moest, daardoor kan ik jouw zoektocht vergemakkelijken” – Patty Manders

Mijn werkwijze

Graag leer ik je om te kijken naar wat jij wil en belangrijk vindt in jouw leven!

Wat WIL jij en wat heb JIJ nodig?

Het draait om jou tijdens de coaching sessie! Ik luister naar jou en ik ga samen met jou onderzoeken wat de mogelijkheden zijn, op korte en op lange termijn.

Ik hou van een gelijkwaardige behandeling in het leven en tijdens mijn werk. Dit betekent dat ik naast jou zal staan gedurende de begeleiding. Ik gebruik geen moeilijke en dure woorden, dat past niet bij mij en dat is ook niet nodig.

In 2017 heb ik mijn coaching opleiding afgerond. Mijn eigen ervaring zal ik ook wanneer het passend en wenselijk is, inzetten tijdens de begeiding / coaching.

Voorlichting en Lezingen

Sinds 2015 geef ik lezingen en voorlichting over huiselijk geweld en eerwraak-, eergerelateerd geweld.

Organisaties waar ik deze onder andere voor gegeven heb en sommigen nog steeds geef zijn: Ministerie van Gezondheid en Welzijn, Politie district Markiezaten, Sterk Huis, Ziekenhuis Den Helder, Veilig Thuis Noord-Holland, en de Politie Academie.

Heeft u een spreker nodig mbt het onderwerp huiselijk geweld, eerwraak-, eergerelateerd geweld dan kunt u mij benaderen via “contact” in het menu van deze website.